صادقی نقدعلی

گامی کوچک در راستای همدلی

 

شله‌زرد یک دسر سنتی ایرانی است که در اعیاد و بعضا عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.شله‌زرد به خاطر وجود زعفران زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطاراستفاده می‌شود.

 در محله ما نیز طبق روال هرسال این مراسم به صورت باشکوه برگزار می شود،البته در ماه محرم و صفر بیشتر و این روزها ما شاهد جنب و جوش برخی از خانواده ها در پختن این دسر محبوب و لذیذ هستیم. کافیست یک پیاده روی در محل داشته باشید تا تقسیم این دسر را از نزدیک در بین خانواده ها شاهد باشید.یکی از مزایای مهم برگزاری این سنت جمع شدن همه اقوام بر سر دیگ شله زرد می باشد و دلیل ان نیز زحمت زیاد برای پختن این دسر میباشد . امسال در این روزها خانواده های الله قلی، هدایت(شیروان)،عبد الرضا(شمشاد) ،کرامت الله(زال خان)  و.. به اجرای این سنت همت گماشتند . نذرشان قبول

 

نوشته شده در شنبه ۱٦ دی ۱۳٩۱ساعت ۸:٥٤ ‎ق.ظ توسط رسول| نظرات ()



      قالب ساز آنلاین